Söndag 12:42

Hej på er, som ni kanske märkt så är jag på en ny bloggportal (igen), tänkte testa att blogga här ett tag och se hur det känns, känns det bra (vilket jag verkligen hoppas att det kommer göra) så stannar jag här och om inte så går jag tillbaka till min gamla adress. Hur som helst hittills känns det väldigt bra iallafall, lite ovant men bra.

Sista dagen av höstlovet idag och det känns väl sådär, har varit så skönt att bara kunna ta det lugnt och göra lite vad man känner för hela dagarna även om det ibland resulterar i att ligga och kolla filmer hela dagen 😉 Så imorgon tillbaka till skolan igen, lär nog gå rätt bra ändå. Planerna för idag är att jag snart ska till stallet, det är klubbtävling idag, har varit dressyr på morgonen och nu 13 så börjar hoppningen, är dock endast låga klasser upp till LC eller LD tror jag, men alltid lika kul att kolla. Måste börja bege mig nu så vi får höras senare.

Xoxo Mathie

2015-07-17-1348_55a8eb93ddf2b34457908e37

 

Gammal bild från ridlägret 2015 tror jag, med finaste Vera, hmm saknar henne <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>