Måndag 15:59

Känner verkligen att mina rubriker är bra och inspirerande, or not. Iallafall Måndag idag och första dagen i skolan efter höstlovet av klarat, började 08.20 och slutade kring 12, egentligen slutar vi 12.30 varannan måndag men vi gick igenom betygen så när man pratat med läraren fick man gå och jag var (som tur var) Bland de första som fick prata så det var skönt. Har ätit tidig middag med hela la familia innan Felicia åkte tillbaka till Umeå. Första inomhusträningen ikväll och får se om jag ska gå på den eller inte, ska fundera. Så ikväll oavsett om det blir träning eller inte så ska jag försöka fixa med bloggen, som sagt är inte utseendet precis som jag vill ha det till 100% än, har en bild av hur jag vill att det ska se ut så ska jobba med det. Imorgon Tisdag och äntligen ridning igen har varit såå sugen på det ända sen senaste gången då det gick väldigt bra, vi hade ju ingen lektion förra veckan utan det var då istället Clinic men jag kunde inte gå på den heller eftersom jag var i Umeå. Nu ska jag iallafall ta och läsa en stund och sedan fixa bloggen, vi får höras. Kram på er Mathie

IMG_7748

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>