Mys kväll

Blev ingen träning för min del idag, somnade och vaknade när träningen redan börjat för 30 minuter sedan, så extremt trött var det redan imorse, måste börja lägga mig tidigare… försöka iallafall. Insåg att jag har tyskaglosor att göra imorgon men de är inte några svåra så det går nog bra. Sedan har vi också bad imorgon, känns väl sådär bad är inte direkt min favorit sak, älskar att bada på sommaren men att simma på tid osv, är inte riktigt min grej hahah. Just nu kollar vi bara på sverige quizen , hm myys måndag. Tycker inte måndag är så dåligt som en hel del verkar tycka, fine första dagen efter helg är väl alltid lite tung men ändå det blir vad man gör det till. Sweet dreams.

 

försökte lägga in bilder från dagen men de hamnade bara på sne och blir sådär små. Måste fixa det imorgon ingen aning vad det kan vara men jag fixar det, promise.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>