Information

Hej på er! Känns som evigheter sedan sist, minst 2 veckor sedan måste det vara. För det första förlåt för min kassa uppdatering, varje gång jag tänker NU nu ska jag börja uppdatera så skiter det sig och jag finner aldrig tiden till det.I tisdags for jag till London och hade tänkt att skriva ett separat inlägg för har ganska mycket att berätta och det blir bara rörigt om jag ska försöka berätta det här, så detta inlägg får helt enkelt bara bli lite information. Ska försöka uppdatera men med tanke på hur det sett ut senaste gångerna jag skrivit det så har det inte slutat så bra, men ska försöka. Imorgon måndag och skola igen, hm känns sådär och har redan lite grejer att ta ikapp för de tre dagarna jag  var ledig. Sedan efter det ska jag på bio, fantastics beasts and where to find them, ska bli jättekul verkligen, Harry Potter är alltid en favorit, även fast detta inte handlar om just Harry Potter men den handlar ju om det som skedde låååångt innan. Ganska rörigt kort inlägg men nu vet ni hur det ser ut. Love Mathie.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>