again

Länge sedan sist, det börjar bli en vana haha, men what to do? Tiden har varit knapp senaste veckorna, speciellt förra veckan kändes som att allt skulle in då, så var det förstås inte, men det var mycket, tyskauppgift, Svenska analys och massa mer, skönt att den veckan är bortgjord kan jag säga, jobbade varje dag efter skolan och då vill jag lägga till att jag inte ligger efter i något ämne haha. Har dessutom hunnit bli December vad hände där är min stora fråga, nyss var det Januari och vi firade in 2016 jada jada och såg fram emot vårar nya amazing år nu är vi här igen alltså what? Men December kommer som alltid med Jul, helt klart min favorithögtid alla dagar i veckan lätt! SÅ mysigt att vara med familjen, äta gott, lyssna på gode fina jullåtar som aldrig dör ut och bara ha det mys! Me love.

Måndag idag, ny vecka nya möjligheter brukar man väl säga, jag har börjat veckan med en tidig måndag alltid skönt och efter det så for jag hem, tog det lugnt i cirkus en timme kanske, sedan städade jag mitt rum, så skönt att allt är på sin plats nu, mitt rum har verkligen varit kaos på senaste tiden, lika mycket kaos som i mitt huvud då ungefär, vet egentligen inte vad det är som orsakar allt kaos, glömmer bort att svara på tal på prov, tappade bort min chocker som jag fått av felicia och så fortsätter det. Men ändring ska det bli, har jag lovat mig själv att det ska bli ändring. Ska ta och skicka in en slöjdanalys nu så vi får ta och höras, när får vi se men förhoppningsvis snart vågar ej lova något vi hörs! xoxo Mathie

cropped-20160729124223013721258010_sbig.jpg

En av mina favorit bilder 4-ever, mysigaste hästarna ( favorit saga ) och min finaste syster, throwback.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>