Hård träning

Hej på er, igår Tisdag så hade jag ju ridning, red favorit Cyrian och det gick rätt bra faktiskt. Vi hoppade kombination med två hinder för att kunna reglera tempot mellan. Enda problemet med Cyrian är att han bär sig väldigt dåligt, i traven ser han ut som en gravid vandrande pinne, skämt åsido men det är en definition som passar ganska bra på honom, han bär sig väldigt dåligt i dressyren och överhuvudtaget utom över hindret, samt att han är väldigt pinnig, han jobbar väldigt dåligt med bakbenen och kör upp huvudet i luften, men ju mer jag jobbar med honom ju bättre går det han börjar sänka sig och böja sig bättre på volterna, och jobba mer med bakbenen, det tar sin tid, men jag vet hur fin han kan vara när han anstränger sig så det är bara att fortsätta jobba, men hard work pay off i slutändan så det är bara att kämpa. Annars händer det inte mycket, idag fick vi sluta sista lektionen eftersom vår lärare skulle gå och jobba med de som hade omprov imorgon och vi hade ändå ingen lärare som kunde vara med oss så vi fick fara hem och jobba, haha. Efter det konfa, såklart middag innan hihi 😉 Direkt efter konan hem byta om och fara upp till malmberget igen och då för att ha fysträning, blev rejält trött och lär ha träningsverk imorgon hahah, men det är ingenting jag dör av bättre att ta ut sig ordentligt och kanske förbättra sig än att jogga runt och ej bli svettig. Imorgon torsdag, no plans, inga alls. Ska skriva klart största delarna av SOn idag så bara igenom check och finslip imorgon eller på fredag på lektionen? äh vi får se, det går bra. Hur som helst, måste fixa det nu så får vi höras senare, imorgon kanske? Lovee mathie.

IMG_7748

min kära kompanjon Cyrian, vått och torrt gubben, vi ska minsann visa vad du går för så småning om, vänta bara.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>