Fredagsmys

Friyay, har ändå hunnit med en hel del idag, som sagt skola till 16.30 men fick gå typ 5/10 min tidigare för var klar med allt, kände ingen direkt brådska på det sätter bättre att ta det lugnt. Efter det for jag och pappa hem och sedan efter en halvtimme eller så kom mamma och då for vi alla tre på stan, kollade på iPhone laddar då jag pajat min kabel och vi endast har en att samsas om nu, sen skulle vi köpa en mascara åt Felicia men den var slut i svart och hon ville inte ha brun så det blev inget, dock köpte vi fingerhandskar och det är alltid bra, även om jag är väldigt dålig på att använda handskar förutom på dundret och när jag rider haha. Efter det for vi hem och lagade middag och jag började göra smeten till chokladbollarna, blev dock special choklad bollar med mjölkchoklad i och på, riktigt gott! har dessutom hunnit städa mitt rum så det känns fräscht och skönt, nu väntas bara idolmys final dessutom! med madre och padre, ska bli riktigt mysigt känner jag, hur ser eran fredag ut??

 

2014121421152074801063635_sbigälskade Mollsan, saknar henne så, men är glad för tiden vi fick och den kommer alltid betyda guld för mig.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>