B-day

Hej på er, ingen uppdatering igår och jag ber om ursäkt, men jag hann inte tbh. Iallafall så var jag maja och ilona på dundret till ungefär klockan 15 och sedan på kvällen kring 19 så kom Maja, Ilona och Miranda till mig vi åt pizza, fikade, kollade lite film och gjorde lite allt möjligt.

IMG_0156

Idag, 11/12 my birthday, mamma och pappa väckte mig med felicia på mobil, sen fick jag öppna paket som jag varenda en är superduperglad och tacksam för<3 efter det fikade vi hemmagjord gräddtårta som as usual var jättegod! Sedan kom kusin och hans tjej förbi på fika vilket också var roligt, efter det vid 12 så for jag och majs samt Ilona på dundret igen och var där till 15. Sedan beställde vi kinamat sedan gjorde jag inte så mycket till ungefär 19 då jag for till kyrkan på någon slags Taize gudstjänst och efter det fikade vi lite där, som om jag inte fikat nog idag haha! Iallafall var klar vid 20 och då hämtade mamma och pappa mig. Vill tacka alla som gjort denna dag samt helg så bra, big thankU från mig <3 enda som saknades var felicia, men vi ses ju snart right? hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft, love mathie.

IMG_0155

 

Erkänn jag har lätt finaste tårtan😏

IMG_0151

IMG_0152

IMG_0153

IMG_0154

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>