monday

hej på er, härligt med måndag right? nja inte riktigt supertagg men det funkar. Började skolan som vanligt 08.20 och gick ända till 15.50 med ett hål på ungefär 2,5h däremellan och det är ju inte så nice. Efter skolan så gick jag till mammas jobb och hon slutade precis jag kom dit så det var ju tajming 😉 jag och madre handlade grädde och sen for vi hem och pappa var redan hemma så vi lagade mat och jag gjorde någon HK uppgift. I veckan sätts ju våra betyg, inget jag är speciellt stressad över, känns det som iallafall, är onöjd med vissa lärare och deras sätt att se på saker men inget jag kan göra åt bara surt att inte ha bra lärare då det ändå är dem som nu dessa år ska lägga våran grund för vad vi kan osv. Hur som helst, hoppas jag ligger på ungefär samma som förra året då jag hade såklart inte varit fel att höja sig i något ämne men vill inte sänka mig i något iallafall. Har gjort det jag kunnat i år, har jobbat och gjort mitt bästa och mer än det kan man ju inte göra, vissa provresultat är jag kanske inte så nöjd med och det finns alltid saker man kunnat göra bättre men så är det ju med allt, men tar hellre ett resultat som inte är så bra som jag vet att jag gjort mitt bästa på än ett där jag fuskat mig igenom hela provet och får betyg på något som jag inte gjort som inte är jag, nej jag vill att mina betyg ska vara på mig och mina kunskaper och inte hur duktig jag är på att fuska. Sen menar jag inte att bara för att man gjort sitt bästa så får det vara bra där, men man får därifrån fortsätta jobba och utvecklas så att ens bästa kan vara ännu bättre senare än vad det var för 2 månader sedan. Fattar ni hur jag tänker? I hope so.

Imorgon, 13 december och lucia, tycker det är mysigt och först så ska vi kolla på 9ornas luciatåg och så får vi fika osv och efter skolan klockan 15 tror jag det var så ska vi på det stora luciatåget i kyrkan, vi brukar alltid gå på den emellan men eftersom lucian var på en tisdag och jag har ridlektion på tisdagar så tog vi den tidigare, allt för att jag inte ska missa ridningen. Mamma och pappa som gör allt för mig vill bara säga tack och ilysm <3 såklart felicia också ily.

sleep well darlings vi hörs imorgon.

IMG_0135

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>