när det äntligen ger resultat

äntligen börjar våran träning ge resultat, vi var långt ifrån felfria båda två men det börjar ge sig, han börjar böja sig ordentligt, sänka huvudet och verkligen söka kontakten. Jag har fortfarande lite problem med min ostadighet i min högra skänken ( då det är den jag skadat ) men ska träna och bli bättre, samt mina händer som vissa gånger blir lite konstiga men det är bara att träna vidare, men det var verkligen såå skönt att det äntligen gav resultat och som ni hör är jag väldigt nöjd med dagens lektion trots att den inte var felfri. Är ändå ganska svårt att få till det med en häst som är lite knepig att rida när man endast rider den en  gång i veckan, men vi är på rätt spår nu iallafall, för han är verkligen så fin, bara man får till det och det sitter så kan han bli hur fin som helst. Finaste killen, hmm love <33

Annars då 13 december idag och Lucia, har kollat på luciatåget i skolan som sagt och det var la kul och innan det fick vi fika som som vanligt var rätt torrt och så fick vi chokladmjölk till ??? chokladmjölk till pepparkaka och lussekatt, wtf ens? Iallafall slutade kring 14.20 och pappa hämtade mig direkt och vi for till kyrkan och tog plats, vi skulle nämligen se luciatåget där också och senare kom mamma, det var jättefint som vanligt och de som sjöng solo, wow verkligen fina röster, just sayin´. Sen efter det pratade jag lite med de jag kände som hade varit med osv och efter det direkt hem och laga middag, favoritmiddag dessutom hahah, köttbullar och mos måste väl ändå vara bland det bästa? Efter middagen bytte jag om och for till stallet och red osv men passet har ni redan läst om så hihi. Nyss ätit lite kvällas så ska bara kolla lite tv och sedan sova i guess. hur som helst love u sov gott.

IMG_0175

Fina killen <3

IMG_0174

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>