onsdag 22:03

hej på er, onsdag idag och det har la vart rätt ok. Gick i skolan till efter 14 någon gång då vår sista lektion var inställd men det är också bland de segaste på hela veckan så det gjorde mig inte så mycket. Efter det for jag hem och gjorde inte så mycket kollade lite youtube men inte mycket mer, till vi åt middag och efter det åkte jag direkt till konfan och vi kollade bara film hela så det var rätt chill, men var väldigt trött så kände i början att jag kunnat somna men det gjorde jag inte och blev piggare mot slutet. Tänkte egentligen gå på gudstjänst direkt efter det för att få en prick men hade ingen att gå med så det blev inget utan for hem och bytte om och for sedan på träning. Träningen var som vanligt hård men också rolig, så är nöjd. Sedan bara hem och duscha och sedan äta för var verkligen hungrig efteråt, sedan nu ska jag inte göra mycket alls, bara vara.

Tyvärr är mina inlägg rätt tråkiga nu och det är bara om vad jag gör om dagarna, men ska bli bättre just wait. Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs kram <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>