Fullt upp

Hej på er, 2 dagars uppehåll, im sorry. Men har faktiskt haft ganska mycket att göra eller nja men har inte haft tiden att skriva iallafall. Hur som helst, i torsdags slutade vi som vanligt kring 16 och efter det for jag bara hem och åt middag och fixade lite, hade träning 19.30 och det var brottningsträning vilket var väldigt bra och roligt ( kan inflika att jag hade träningsverk igår och idag rip ) Sedan den kvällen hände det inte mycket mer duschade och åt och sådant och la mig rätt tidigt. Igår fredag så slutade jag kring 14 och minns faktiskt inte vad jag gjorde efter det men tror jag for hem och gjorde inte så mycket resten av dagen bara tid de launa och myste typ.

Idag så vaknade jag kring halv nio för att kolla julkalendern efter det bakade vi bröd och det var jättegott och mysigt ofc, sedan så vid halv ett for jag och Madde på dundret och var där till ungefär 15 det var verkligen jättekul, lite isiga backar och konstigt före dock men det får man leva med haha! Ikväll då, no plans ännu, ska äta middag snart och efter det ska jag kanske träffa en kompis om inte så blir det nog samma som igår hihi.

Ska förresten försöka bli aktiv med mer andra inlägg och inte bara vad jag gör om dagarna då jag tänker att det kanske inte är så kul att läsa om varje dag sju dagar i veckan, har några idéer ska bara finna mig tiden och lugnet att sätta mig ner och bara skriva, men tills dess så får ni bara läsa om min inte så händelserika dagar haha, ha det bra puss på er vi hörs. <3

IMG_0214

Inlägget skulle publicerats kring 16 men något gick fel im sorry

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>