segt

Hej på er, vaknade idag kring halv nio och kollade julkalendern som alltid, älskar som sagt årets julkalendern, tycker den är så himla mysig och julig. Me love. vid 11 for vi till malmberget för julavslutning, for dit då jag går konfan. Allt var klart vid 12 så vi åkte hem och åt lunch, blev parisare och det är ju såå gott. Efter lunchen så for jag upp på dundret med Maja och Ilona och det var som vanligt jätteroligt, lite isigt på vissa ställen men whatever inget man dör av heller. Vi var där till cirkus 15 och då hämtade mamma och pappa mig och vi for hem och lagade middag. När jag ätit middag så kollade jag lite världscupen av hoppning, i London, är så kul att kolla på och de är ju så duktiga, hann dock inte kolla hela eftersom jag hade träning vid 17.30 så tränade till 18.45 och sedan duschade jag och nu hade jag väl tänkt mig fortsätta kolla världscupen och sedan ska jag lägga mig i tid förhoppningsvis så jag slipper vara död imorgon på morgonen vilket jag nog troligtvis kommer vara ändå. Ha det bra hörrni Love u guys /mathie <3

IMG_0217 IMG_0223

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>