äntligen lov

hej på er, I’m sorry för att jag är så dålig på uppdatering, men senaste dagarna har jag helt enkelt inte haft inspiration till det, har känts ovärt att blogga om mina dagar eftersom det typ inte hänt något annorlunda än varje vecka. Nu har vi iallafall äntligen fått jullov och det är såå skönt, vi hade inte direkt någon avslutning utan hade någon grej där vi igår skulle komma på någon ide för att utveckla kommunen eftersom stora delar av malmberget ska bort och vi kommer måsta bygga en hel del nytt osv, så igår kom vi på idéer och gjorde en plansch för att visa vad vi tänkt oss och det gjorde vi hela dagen igår, sedan idag så kom något folk från kommunen förbi och kollade och antecknade osv, tanken var att vi efter et skulle ses i aulan hela högstadiet och sjunga eller något men det tog för lång tid med det andra så det sket sig och efter allt med kommungrejen var klar så gick vi till hemklassrummet och fick våra betyg. Angående mina betyg så är jag rätt nöjd, har gjort mitt bästa i allt och jag menar mer än det kan jag ju inte göra, såklart kan jag träna för att mitt bästa ska bli ännu bättre men just nu har jag gjort det bästa jag kan, är dock lite fundersam på hur vissa lärare lagt betygen, väldigt konstigt. Hur som helst är jag överlag nöjd och ser framemot det här lovet och nu hade dessutom Felicia kommit hem och ska vara här i 2 veckor eller mer, så ska bli roligt.

På lördag är det ju dessutom julafton, omg enligt mig är det mysigaste högtiden på hela året alltså jag älskart. Har köpt klart alla julklappar men har dock inte slagit in en enda, får fixa det imorgon orkar bara inte just nu haha! Så ikväll ska jag nog bara ta det launa och kolla jul med ernst, asså hallå är inte jul med ernst väldigt mysigt? han är ju som ändå kul hm mysigt. Ha det bra hörrni på återseende, love mathie

IMG_0230

.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>