Happy new year

hej på er, no update igår men var i stugan och hann inte uppdatera och dessutom är internet så segt där, har iallafall som vanligt varit med hundarna (mina fina älsklingar) är alltid så kul att träffa dem, man blir så glad av dem, rena lyckopiller är de, dessutom var mina kusiner och deras barn förbi så det var roligt.  Hur som helst 31 December 2016 idag, vart har detta år ens tagit vägen? Detta år har iallafall varit bra och jag hoppas att det varit det för er också. Känns som om det nyss var mars, men nope, har hunnit med en hel del detta år ändå även om det gått otroligt fort. Har planerat en årsgenomgång som kommer snart men måste bara välja ut bilder och sådant då jag har typ 4000st från endast detta året och det är BARA mobilbilder sedan har jag ju på kameran också, så det inlägget kommer inom en snar framtid. Ikväll blir det mys med la familia, åt middag för en stund sedan plankstek mmmm säger jag bara! Snart blir det lite dessert och det blir Creme brulee, i know det ska vara massa apostrofer och sådant i ordet men vet inte exakt placering så skiter i det oki. Sedan blir det bara mys fram till tolvslaget då vi antagligen ska ut, inga fyrverkerier för våran del utan vi släpper ljuslyktor och tänder tomtebloss, tycker om båda två väldigt mycket, det är så fint. Har redan bestämt mig att 2017 kommer bli ett bra år, bring it on I am ready!

IMG_0532 IMG_0533 IMG_0534 IMG_0535

IMG_0529

Chillis outfit för min del idag, yogapants från gina och en hoodie från northern hooligans, riktigt sköna båda två. Hoodien fick jag dessutom i julklapp och tackar så jätte mycket för alla fina julklappar jg fick jag är jätte tacksam❤

IMG_0530 IMG_0531

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>