2night

Hej på er, försökte blogga igår men det blev ingenting av det så jag får göra det idag istället, för hittade min inspiration i någon vrå här hemma hahah. Igår for jag på dundret med tilde vid halv ett och vi åkte ett tag och det var riktigt kul, inte träffat henne på någon vecka eftersom vi har lov. På tal om lov så har vi endast lov i cirka en vecka till och blev heeelt paff när mamma sa det igår men man får göra det bästa av de dagar som är kvar. Har inte några problem med att skolan ändå, inte det roligaste kanske med tanke på hur långa dagar vi har men annars så går det nog bra. Tillbaka till igår, jag gjorde inte speciellt mycket efter det, åt middag och for på returstationen och slängde med pappa och mamma, sedan bastu och bara chiiel efter det.

Idag så vaknade jag vid 10.30 och gick upp och fixade morgon fika åt la familia som också var vaken men inte hade gått upp än. Sedan åt jag lunch/frukost efter ett tag och sedan vid halv ett for jag till Vilma och var där en stund och sedan gick vi ner på stan och fikade, efter det hem till Vilma igen ett tag, sedan for jag hem och åt middag, efter middagen så for jag nästan direkt på träningen. Efter träningen for jag hem ett tag och åt lite kvällis, sedan for vi och tände ljus vid kyrkan för de omkomna i olyckan som skedde på nyårsafton här <3 Sedan hem och duschade och nu sitter jag här med ansiktsmask. När jag ändå har inspiration så ska jag passa på att skriva något inlägg. 2016 inlägget kommer troligtvis imorgon eller övermorgon så håll ut. Kommer börja med mer blandad uppdatering så ni kommer inte endast behöva läsa om mina dagar utan kommer framöver komma en del andra inlägg. Tills vidare ha de bra, love mathie.

IMG_3864

Liten throwback till i somras, inte jättevarmt men galet härlig att bada iallafall

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>