Mystorsdag

Hej på er, ännu en sen kvälls uppdatering men hoppas inte det gör något. Hur som helst vaknade vid 11 idag och då var det pappa som väckte mig, hade nog kunnat sova en halvtimme till men bara bra att han väckte mig och det var ju inte utan anledning utan skulle vara på stan klockan 12 för att möta en kompis som gått i min klass förut och som nu för tiden bor i Luleå som jag inte träffat på väldigt länge, men tyvärr så gick planerna inget vidare då hon inte kunde mötas eftersom hon inte sovit något och det var jättetråkigt men what 2 do? vi skulle hur som helst ta det någon annan dag. Så för min del blev det istället att fara på gymmet och rehaba foten samt kör lite bålträning och ben med Felicia och Mamma, efter det så for vi hem och jag gjorde i princip ingenting, eller jo jag kollade lite hästvideos osv samt försökte skriva några inlägg men det gick inte så bra blev mest bara skit så kände inte för göra något mer av dem. 17.30 var det middag på steakhouse och det var jättemysigt och kul, åt en Cesarsallad som var jättegod och dessutom en gigantisk portion så var smäckmätt när jag gick därifrån haha! Efter det for vi förbi morbror och sedan köpte vi lite godis och sedan for vi hem, nu händer det nog inte speciellt mycket mer idag ska försöka fixa mitt Highlights of 2016 inlägg så fort jag kan men pappa behövde låna usb minnet och det är där typ alla bilder är så får fixa det sedan, ska försöka skriva 1 eller 2 inlägg till ikväll men vi får se hur det går, ska ju försöka komma igång med att publicera andra inlägg men hittills har det ju gått sådär väldigt dåligt med det sorryy.

Tomorrow, No plans. Vi får helt enkelt se vad det blir, säkert något nice hoppas jag på iallafall, jag kommer nog på något 😉 Annars får ni ha det bra så länge hörs vi.

DSC_1952

Från i somras och dundret med mamma och Felicia <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>