It´s been a while

Hej på er, det var länge sedan sist men nu är jag här igen och har beslutat mig för att ta tag i mitt bloggande igen, har saknat det och har haft inspiration men aldrig liksom tagit mig tiden att göra det. Eftersom jag nu är tillbaka igen Bigger, better, stronger, så tänkte jag dessutom börja med en ny sak. Varje Söndag eller Måndag så kommer ett ”highlights of the week” inlägg, med det bästa från veckan osv. Planen var egentligen att börja med det direkt i Januari men det gick ju inget vidare om man säger så, men hallå bättre sent än aldrig och första inlägget kommer upp redan ikväll (!!) håll utkik. Så tills vidare få ni ha det så bra, nu vet ni hur det ligger till iallafall. Puss.

2016110410431655000_sbig

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>