Vecka 5

IMG_1700[1] IMG_1701[1]

IMG_1726[1] IMG_1727[1] IMG_1728[1]

Händelser, Har hunnit träffa Molly efter över 2 år och hur mycket har jag inte saknat henne? världens bästa <3 Hade hoppning i Tisdags och Cyrian gick mycket fint, börjar äntligen hitta lite mer knappar på honom(!!). På fredag så hade Madde födelsedags ”kalas” eller vad man ska kalla det och hela laget var där så det var väldigt roligt, hon fyller dock år idag så grattis till henne! På lördag eftermiddag så for vi iväg på en liten roadtrip till mammas barndomshem där min morbror  för tillfället bor så hälsade på dem och även Tindra (hunden på bilden) vi fikade osv, myysigt. På söndag hade jag fyra stycken futsal seriematcher och även de sista, om man tänker spel mässigt så gick det bra, om man däremot tänker resultat så gick det mindre bra. Gjorde i alla fall ett mål och tycker även det var ett av de snyggare målen jag gjort, om man får vara lite ego 😉

Favorit låtar denna vecka, här är alltså de låtar jag lyssnat/diggat mest denna vecka.

  • Shape of you/castel on the hill – Ed sheeran. Ja, jag vet det är två olika låtar, men eftersom båda är av samma artist så satte jag de på samma. Dessa lyssnas av många just nu, men dom är ju såå bra hur kan man inte?!
  • How far I´ll go – Alessia Cara. Från filmen Moana som jag verkligen vill se, ännu en ”topplistelåt” som väldigt många andra lyssnar på, lite tråkig är jag kanske som lyssnar på topplistan men whatever lixom, är låtarna bra så.
  • Scared to be lonley – Martin Garrix. hihih en till ”topplistelåt”, boorriiiing är jag i know.
  • It´s gotta be you – Isaiah. Jag vet, ännu en topplistelåt, men till mitt försvar har jag faktiskt lyssnat på denna sedan december och då var den inte på topplistan, ledsnar faktiskt inte på denna låt konstigt nog.

Det var väl de jag lyssnat på mest i veckan, har såklart lyssnat på många andra också, men tog endast några nu.

Alltså, vecka 5, har redan gått 5 veckor av 2017 och jag vet inte vad jag gör med mitt liv det går så fort kan man trycka på någon paus knapp? Lite slarvigt upplägg av detta och är inte så nöjd med hur jag la upp det men ska bättra mig till nästa vecka, lägga bilderna i mer sammanhängande ordning osv, men allt kan ju inte vara perfekt direkt. Ville som sagt få upp denna idag för att inte skjuta fram heela tiden. Kram.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>