No update

Hej på er vart en ”no update tuesday” igår, egentligen var det tänkt att vara rubriken för inlägget, men tänkte att folk kanske tror jag är helt lost om jag skriver det idag när det är Onsdag, eller så hade ni fattat, ingen vet haha. Hur som helst, hände inte mycket speciellt igår hade halvlång skoldag, skrev på hemuppgiften som ska in på fredag och sedan åt jag bara middag och for till stallet. Red Cyrian som bara går bättre och bättre för varje gång jag rider honom, hittar mer knappar och vi kommer bättre överrens, vilket är väldigt skönt och roligt. Sedan hem och skriva igen på uppgiften så det blev aldrig någon uppdatering här. Dagen idag har sett ut ungefär likadan, hem och skriva, middag och sedan fotbollsträning klockan 19. Dessutom kom Felicia hem idag, är jätteroligt och har saknat henne massor! <3 Kom precis ut ur duschen så nu ska jag fortsätta skolarbetet och sedan är det night time, sov gott darlings.

BEKW4295[1]

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>