Missed me?

Kan man vara sur när det är fint väder? säkert, men själv tycker jag att man blir på ett mycket bättre humör när det är soligt som idag, love it. Hur som helst, har för tillfället hål och börjar om 25 minuter, slutar 16 idag väldigt segt. Ikväll har jag teambuilding med laget och det lär väl ta 2,5h skulle jag gissa så hinner inte göra så mycket mer än det ikväll kanske jobba lite matte och träna till NO provet. Ikväll kommer dessutom veckosummeringen för vecka 6 OCH 7 ut, dubbla veckor = dubbelt så kul! i ett inlägg dessutom. Ni får ha det så bra så hörs vi ikväll, puss och kram på er.IMG_2069

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>