Söndag

Hej på er, ni vet inlägget jag lovade er för 1 vecka sedan? Jag vet att det inte kom upp och jag försökte verkligen få ihop det, men det gick verkligen inte och har ingen direkt anledning. Förstår att ni börjar bli leds på mina bortförklaringar om varför jag inte uppdaterar så skiter i det och säger att jag ska uppdatera varje dag hela denna vecka och fortsätta efter det om det funkar bra och är roligt. Imorgon ska jag lägga upp en veckosummering av vecka 6/7/8 så ni har något att se framemot och kommer inte just det inlägget upp imorgon så kommer ett annat. Lite kort info så stay tuned och kika in under hela veckan så kommer det finnas massor att läsa. Kramis.IMG_2051

 

Selfie Mathie, duckface också hihihi 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>