Monday 17:32

Som alltid lika härligt med måndag, hatad av många men just idag inte av mig, eller avskyr ju inte den så värst mycket överlag, såklart alltid segt med comeback till skolan efter helgen, men det funkar. Hur som helst slutade tidigt idag 12:35 för att vara exakt och hade lugna lektioner så det var skönt. Efter skolan så for jag bara hem och tog det lugnt och efter det for jag och handlade samt hämtade skotern som varit på besiktning. Håller på att bli förkyld eller är väl egentligen redan det, så får hoppas det inte blir värre än såhär. Har klarat mig länge från förkylningar och sjukdomar senast var förra året vid samma tid ungefär, hela familjen har vart förkyld under hösten/vintern till och från, men inte jag… före nu då. Nu ska jag alldeles precis iväg på teambuilding med laget så skriver detta i farten, teambuildingen brukar vara i ca 2,5 h så det är därför jag alldeles för ofta inte hinner uppdatera då det brukar bli för sent efter det och stressigt före, men nu har jag bestämt att det ska gå och detta är dessutom sista teambuildingen så det lär bli mer tid på måndagar från nästa vecka då jag dessuyom får sportlov så det ska bli riktigt skönt och roligt. Kan berätt mer om det senare åt er, men nu måste jag skynda mig, vi hörs senare, kramisar!!

3AD9833E-74B6-4D1E-986C-ABB554B2571F

från helgen, ni ska få veta vad jag haft för mig ihelgen i vecko summeringen många roliga saker har hänt under dessa veckor tbh. förlåt för den dåliga kvaliten, men är egentligen bra kvalite men sedan när jag laddar upp den här så blir den jättedålig:(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>