tom

rolig rubrik, javisst. Mitt huvud står totalt still och kommer tyvärr inte på någon rubrik idag så den får vara tom, fattar ni? 😉 förhoppningsvis gjorde ni det, jag vet min humor är kass. Har ni också någon kompis som verkligen har jättetorr humor? eller är ni möjligtvis den personen själv? Själv är jag den med jättetorra och tråkiga skämt som jag själv tycker är sviiinkul, dock tycker ingen annan det (förutom pappa då, som har samma torra humor) och jag skrattar alltid 100% åt mina egna skämt. Hurdan humor har ni? tell me i kommentarerna!

Min tisdag ser ut som precis vilken annan tisdag i mitt liv inget speciellt alls förutom att vi tjejer i klassen var på UMO, killarna var där igår så idag var det våran tur. En vanlig tisdag ser ut ungefär såhär: Skolan, stallet och sen hem och sova typ, vi har så långa skoldagar att man endast hinner komma hem fara iväg på träning eller till stallet sedan komma hem, troligtvis jobba med något skolarbete sedan direkt och sova, för att orka kliva upp dagen efter. För att vara ärlig är våran rektor inte direkt den bästa på att lägga scheman, tyvärr. Från en sak till en annan, har ni sett att SVT tagit tillbaka ryttareliten? vet inte för hur länge sedan dom gjorde det, men jättekul iallafall då har man något kul att kolla på när man väl hinner. Är dock gamla ryttareliten, men tror ej att jag såg den när den gick år 2014 på tv. Finns på svtplay bara att söka ”ryttareliten” och då finns också ryttareliten:stallet, har sett 1 1/2 av ryttareliten och 4 av ryttareliten:stallet men det var för att det var kortare avsnitt i den.

Väldigt rörigt och blandad inlägg med lite tisdags tankar, får se om jag återkommer efter stallet men ni ser ju. Kram på er.

IMG_2202

 Älskade hjärtat, så fin missU <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>