1 mars

Redan 1a mars, vart har tiden tagit vägen? Känns som nyss det blev 2017 och det smälldes raketer osv. Skulle inte påstå att jag fått bästa inledningen på mars iallafall, blev sjuk igår efter ridningen och fick vara hemma från skolan idag, får se hur det blir med morgondagen hur jag mår och så. På tal om ridningen, igår skulle vi rida hästar vi ej brukar rida och då valde Carola åt oss, fick Max och är väldigt nöjd. Han är ju D-ponny och har inte ridit ponny på ett bra tag så det var kul samt att han har några år på nacken och gör allt man ber honom om, bara man rider fram honom till det så gör han allt, bad Carola om en lugnare häst också då jag kände att jag höll på att bli sjuk. Allt kändes jättebra och tyckte att vi fick till ett bra galopparbete så jag är mycket nöjd. Som sagt får se hur det blir imorgon om jag vågar gå till skolan eller ej, hur som helst bara lite kort för orkar inte skriva dess mer och jag hoppas ni har överseende med det. Kram från en sjuk&trött mathie.

IMG_2235

IMG_2234

Throwbacks till sommaren<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>