Kvällen

Hej på er, sent inlägg idag igen, sorry, men har faktiskt gjort en del saker. Gick till skolan idag då jag kände mig fräschare och lite bättre och dessutom hade vi hälsodag/temadag så det var inget jobbigt vi behövde göra. Slutade kring 14.10 och efter det så skrev jag bara klart en bilduppgift som jag ska skicka imorgon, efter det så städade jag rummet lite grann, plockade undan kläder osv. Efter jag var klar det så packade jag båda kameraväskorna och såg till så båda kamerorna var fulladdade, packade även min klädväska och la fram det som ska till ryggsäcken. Efter det så for jag och mamma och köpte saker till middag och hämtade dessutom ut mitt paket som kommit hihi!! #taggadmathilda.

Efter middag så for jag till stallet med Emelie och Miranda, de hade redan mockat och fixat allt annat så kollade lite när de fixade och sedan när Miranda red. Träffade även saknade Molly <3 miss her. Älskar att vara i stallet oavsett vad man gör, alltid så mysigt hmm <3 Nu ska jag bara duscha och sedan väntar sängen, vi hörs mer imorgon.

IMG_2250

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>