Äntligen sportlov

Äntligen har vi också fått sportlov! Ska bli skönt att bara kunna göra något annat om dagarna. Hade endast en lektion idag, började egentligen 09.25 och var där då, men våran bildlärare kom aldrig. Sedan hade jag engelska där vi endast kollade film och sedan var min skoldag slut, men hade sedan lilla vm. Som sagt ska bli skönt med lov, har lite planer för lovet, får se vart det leder fast det är ju ändå sportlov så man får väl vara lite sportig eller något 😉 hur som helst, lite snabb uppdatering i farten, kram Mathilda.

 IMG_1701[1]

Gammal bild från matcherna för någon vecka sedan. Vet att min veckosunmering för de tidigare veckorna ej har kommit men ska försöka få klart det innan Söndag 😘

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>