random snackis

no update igår, jag vet. Vet inte varför, men var helt enkelt inte min dag alls igår. Hade en

sådan dag när ingenting vill gå ens väg, som om man tänkt göra något men det är som att världen bara nope och så går det inte alls som man tänkt sig, en sådan dag hade jag igår. Fast det var ändå en bra dag? förstår ni mig? för även om det mesta inte ville gå min väg så var dagen ändå bra? haha jag suger på att förklara. Hur som helst gjorde jag inte jättemycket speciellt igår, fast på kvällen åt vi på pinchos och det var (som vanligt) jättegott. Mysigt var det iallafall. På kvällen kollade jag melodifestivalen, standard haha. Fast det är ändå så att mello kollar man på lördagar, bara för att man alltid gjort det och för att det är mysigt. Idag då, söndag no plans. Har kollat vasaloppet på morgonen och det står fortfarande på, på tvn. Ska ta och klä på mig och göra mig i ordning, en lady sunday helt enkelt.DSC_2223

Börjat fota mer med kameran vad tycks? synd bara att spotlife typ blurrar bilderna till dålig kvalite..

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>